Vijest

Napišite poruku i podržite projekt

  8. 8. 2014.  
 Podijeli na facebooku

Jana Voda s porukom – trenutno skuplja za projekt Rehabilitacijom do uspjeha. Prijavi vlastitu poruku na http://www.vodasporukom.com/poruke i pomozi Udrugu za Down sindrom Osječko baranjske županije i grada Osijeka

Da bi se realizirao, projekt mora skupiti niže navedeni broj kapljica i lajkova. Kapljice se skupljaju na sljedeće načine: dolaskom na stranicu (1 kapljica), prijavom na stranicu (5 kapljica), lajkanjem i dijeljenjem poruka (5 kapljica), skupljanjem bedževa (25 kapljica), prijavom vlastite poruke (100 kapljica). Kapljice se računaju samo za odobrene poruke. Detaljne upute pogledajte u videu na Vodasporukom.com/Poruke.
Temeljni cilj udruge je senzibilizacija društvene zajednice prema osobama s Down sindromom, unapređenje zdravstvene i psihosocijalne skrbi, obrazovanja, zapošljavanje i uključivanje osoba s Down sindromom u društvenu zajednicu. Omogućiti djeci školske dobi s Down sindromom veći broj sati u radu s radnim terapeutom i edukacijskim rehabilitatorom te logopedom kroz individualni i grupni rad na razvoju svih razvojnih područja s naglaskom na grubu i finu motoriku. Ovakvim radom osigurat će se preduvjeti kvalitetnijeg uključivanja djece s Down sindromom u društvenu zajednicu, razvijanje brige o sebi, komunikacije, socijalizacije, radnog odgoja te razvoja kreativnosti.

Jana voda s porukom prepoznala je važnost senzibilizacije društvene zajednice prema osobama s Down sindromom te se na web stranici aktivira prikupljanje kapljica za ovaj kvalitetan projekt čime će se omogućiti unapređivanje zdravstvene i psihosocijalne skrbi, obrazovanja i uključivanja osoba s Down sindromom u društvenu zajednicu.

Preuzeto: In Portal