Vijest

Sandra Paović dobitnica ITTF Star Awards 2014

  8. 1. 2015.  
 Podijeli na facebooku

Najbolja hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović dobitnica je ITTF Star Awards za najbolju stolnotenisačicu s invaliditetom u 2014. godini

Na svečanosti dodjele nagrade Međunarodne stolnoteniske federacije pod nazivom ITTF Star Awards u Dubaiju na vrhu poznate zgrade Burj Khalifa članica Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uriho iz Zagreba proglašena je za najbolju stolnotenisačicu s invaliditetom. Spomenuta nagrada dodjeljivala se u sedam kategorija, a dobitnike su birali navijači i tim stručnjaka. Sandra je prošle godine osvojila zlatno odličje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, također je obranila naslov državne prvakinje.

„Do prije nekoliko godina mogla sam samo sanjati da ću se nastaviti baviti stolnim tenisom, a danas sam gotovo ostvarila sve svoje sportske snove. Ovo priznanje mi je tim draže što je ostvareno u konkurenciji ponajboljih stolnotenisačica svijeta. Ostaje mi samo da u ovoj pred paraolimpijskoj godini nastavim dobrim radom kako bi mi za vrhunac karijere ostala borba u Riju za najsjajnije odličje na 15. Paraolimpijskim igrama“, rekla je Paović. Dodajmo da su Sandru Paović još u prosincu prošle godine Zagrebački športski savez osoba s invaliditetom i Sportski savez Grada Zagreba proglasili sportašicom godine.

Preuzeto: In Portal
Autor: Marko Damjanović