Vijest

Stipendije od 10.000 eura za osobe s invaliditetom

  5. 12. 2014.  
 Podijeli na facebooku

Iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje obavještavaju kako Poslovna škola “Cotrugli” pokreće Online MBA pilot-projekt kojim se osobama s invaliditetom omogućava edukacija i zaposlenje.

Riječ je o jedinoj poslovnoj školi u Hrvatskoj koja u ponudi ima međunarodno akreditirane MBA programe koji su vodeći svjetski standard poslovne edukacije.

Dodjeljuje se, inače, 50 punih stipendija u vrijednosti od čak 10.000 eura po stipendiji za spomenuti program koji se provodi na području čitave regije (Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Bugarske i Rumunjske).

Cilj projekta je educirati osobe s invaliditetom Online MBA programom i time povećati njihovu konkurentnost na međunarodnom tržištu rada, te im u suradnji s poslodavcima omogućiti kvalitetno zaposlenje.

Poziv vrijedi za sve motivirane osobe s invaliditetom s višom ili visokom stručnom spremom i vrlo dobrim znanjem engleskog jezika.

Zainteresirani se trebaju javiti i zatražiti prijavu za stipendiju na e-mail: petra.jug@cotrugli.eu, nakon čega slijedi on-line test i Skype intervju.

Preuzeto: Slobodna Dalmacija
Autor: L. Perić