Vijest

Poziv na radionicu - projekt stipendiranja putem Online MBA i zapošljavanja osoba s invaliditetom

  11. 11. 2014.  
 Podijeli na facebooku

U Dubrovniku će se ovog petka 14. studenog 2014. u hotelu Rixos Libertas u 14:45 sati, održati radionica u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, na kojoj će poslodavcima i udrugama osoba s invaliditetom biti predstavljen projekt E-edukacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom, koji Hrvatska udruga poslodavaca provodi u suradnji s COTRUGLI Business School. COTRUGLI Business School tom će prigodom, u stalnoj praksi promicanja i aktivnog provođenja društveno odgovornog poslovanja, dodijeliti 50 punih stipendija za program Online MBA namijenjen osobama s invaliditetom na području čitave sjevero istočne Europe, SEE (Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Bugarske i Rumunjske).

Teme su, osim online MBA stipendiranja osoba s invaliditetom, formiranje mreže poslodavaca koji će naknadno zapošljavati osobe s invaliditetom i novi Zakon o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom koji stupa na snagu 1. siječnja 2015. godine.

Radionica je dio “ART of HR konferencije” koji se održava 13. – 16.11. 2014. godine u Dubrovniku, a glavni govornik bit će gosp. Dave Urlich, najugledniji svjetski stručnjak u području ljudskih potencijala. Uz njega će u radionici sudjelovati i predstavnici poslovnog, javnog i diplomatskog sektora iz cijele sjevero istočne Europe, SEE.

Detaljne informacije o projektu i radionici možete zatražiti od voditeljice projekta Petre Jug, na telefon: +385 99 2660476, ili putem elektroničke pošte: petra.jug@cotrugli.eu.

I važna informacija svima koji nisu u mogućnosti doći u Dubrovnik. Radionica će se održati i u Zagrebu u prosincu, točan datum i mjesto održavanja bit će naknadno objavljeni.