Vijest

Dogovorena suradnja s Hrvatskom udrugom poslodavaca

  11. 4. 2014.  
 Podijeli na facebooku

Voditelji projekta Drugo lice invalidnosti pozvani da prezentiraju projekt na tradicionalnoj godišnjoj manifestaciji HUP-a Dan poduzetnika, 9. lipnja u hotelu Westin u Zagrebu.

Sastanak s predstavnicima Hrvatske udruge poslodavaca: glavnim direktorom Davorom Majetićem, direktoricom odnosa s članstvom Milkom Kosanović i voditeljicom odnosa s javnošću Leom Marcijuš, održan je danas u Zagrebu u prostorijama HUP-a. Tema sastanka bila je suradnja na projektu i posebice na motivaciji poslodavaca za sudjelovanje na prezentacijama sposobnosti, kompetencija i radnih kapaciteta OSI.

"Zajedničkim radom poslovnog i civilnog sektora potrebno je doprinijeti kreiranju jedinstvenog i učinkovitog sustava zapošljavanja OSI" – zaključeno je na sastanku. Dogovorena je suradnja na projektu s ciljem unapređenja mogućnosti za zapošljavanje OSI na otvorenom tržištu rada.

Glavni direktor HUP-a Davor Majetić pozvao je voditelje projekta da prezentiraju Drugo lice invalidnosti poslodavcima i predstavnicima vlasti na tradicionalnoj godišnjoj manifestaciji HUP-a Dan poduzetnika, 9. lipnja u hotelu Westin u Zagrebu.